Количка
0 продукта
 

Срокове на доставка

Благодарим ви за проявения интерес към Мебели Ломбардо - Онлайн Магазин

След получаване на всяка поръчка на стока, през нашият онлайн магазин, служител на фирмата се свързва с Вас за уточнение на подробностите по направената поръчка, относно начина на плащане ( ако е различен от "плащане при доставка" ), адреса на доставката, дата и час на доставката !!!

Поради големия асортимент на предлаганите от Мебели Ломбардо стоки, има вероятност избраната от Вас стока да не е налична в момента за което, ще бъдете уведомени Веднага, както и кога дадената стока ще бъде налична и ще може да Ви бъде доставена. за което предварително се извиняваме.

Сроковете за доставка на стоките са следните:

1. Поръчки направени от 07:00 ч. до 16:00 ч., стоката се доставя на другия ден от 10:00 ч. до 20:00 ч.( при наличние на стоката на склад ), като точния час на доставката се уточнява с клиента по телефона, съобразявайки се с най-удобното за него време.

2. Поръчки направени от 16:00 ч. до 07:00 ч. стоката се доставя на другия ден от 10:00ч до 20:00 ч. .( при наличние на стоката на склад ), като точния час на доставката се уточнява с клиента по телефона, съобразявайки се с най-удобното за него време.

3. Мебели Ломбардо изпълнява и Експресни доставки за стоки на склад. Поръчка направена до 13.00 ч., може да бъде доставена до края на същия работен ден 20:00 ч., при което, освен сумата за продуктите, се доплащат 15 лв. за експресна доставка. Услугата важи само за град София, където е Складът на Фирмата. За всички останали градове на страната важат само т.1 и т.2.

Приятно пазаруване в нашият Онлайн Магазин за Мебели и Обзавеждане за Дома !!!