Количка
0 продукта
 

Как да поръчам?

Благодарим Ви, за проявения интерес към Мебели Ломбардо - Онлайн Магазин.

Избраните от вас продукти можете да поръчате по един от следните начини :

1. Чрез формата зададена в сайта за поръчки " Добави в количката", при която имате възможност да поръчате продукт, като не е необходимо да се регистрирате в системата, а само при жаление от ваша страна. Предимството на регистрираните потребители са няколко. Архив на поръчките в създадения от Вас потребителски профил, бонус ваучери за реализиран оборот, бюлетин за текущите промоции, които ще получавате всяка седмица по e-mail и др. Предимството на нерегистрирания потребител е една: бързо и лесно финализиране на поръчката, без излишни регистрации и данни, за попълване, което в повечето случаи е най-досадната  част от поръчките на продукти по Интернет.

2. Като посетите нашият Офис-магазин ( гр.София, кв."Витоша", ул."Екатерина Ненчева" 4) и заплатите или капарирате стоката.

3. Като се обадите на един от следните телефони дадени в контактната страница на сайта :

Виваком:  02/4175575 

Глобул:    0896/ 06 06 56

Вивател0878/ 66 28 67

Избраните от вас продукти могат да бъдат уточнени по телефона, да предоставите адрес за доставка и Стоката ще бъде при вас. в рамките на 1-2 работни дни в зависимост от марката, модела и дали е налична на склад. При този вариант не е нужно капариране на стоката, ако тя е до 2000лв. Плащането се извършва при доставка на стоката до заявения от Вас адрес, на наш служител, доставил стоката, или на куриера.

Приятно пазаруване в нашият Онлайн Магазин за Мебели и Обзавеждане за Дома !!!