Количка
0 продукта
 

За нас

Мебели „Ломбардо” е фирма, която предлага комплексно обзавеждане за Вашия дом и офис. Ние предлагаме следните услуги:

  • Професионално проектиране, изработка, доставка и монтаж на мебели по поръчка за дома, офиса и хотела.
  • Предлагаме богат асортимент от домакински електроуреди, мивки, матраци и др. на водещи световни производители.
  • Доставка и монтаж на интериорни врати от MDF и масив.
  • Доставка и монтаж на немски ламиниран паркет, както и на естествен трислоен и масивен паркет изработен от дъб и бук.

Ние от Ломбардо сме водени от стремежа да създадем за Вас красив и уютен дом, който да носи в себе си неповторимостта на Вашата личност и да се отличава със стил и комфорт. Мебелна фирма Ломбардо предлага мебели със стилен дизайн за Вашите кухня, спалня, дневна, детска, антре, баня, офис и хотел. Основната задача, която сме си поставили, е да изработваме качествени продукти на достъпни цени. Мебелите се произвеждат по поръчка, по каталог и по индивидуален проект на клиента.

Материалите и механизмите, които използваме при производството се характеризират с високо качество и дълготрайност, защото работим с най-изявените световни производители в бранша на мебелен обков и плоскости. Богатството от цветове и структури, които предлагаме, ни позволяват да не поставяме ограничения пред фантазията Ви.

Коректността е едно от главните качества на фирма Ломбардо. Ние изпълняваме заявките в точните срокове, а крайните цени на мебелите по поръчка формираме от актуалната стойност на материалите и разбира се, труда, който сме вложили при изработката им.

Иновативният и ергономичен дизайн на нашите мебели по поръчка, креативният подход при намирането на нестандартни решения при проектирането на мебели и цялостни интериорни решения се превърнаха в наша визитна картичка.

Ние държим да бъдем напълно коректни с Вас и затова нашите цени се формират при крайната оферта на мебелите по поръчка, които сте избрали, като се има предвид актуалната цена на материалите, вложени в тях, и сложността на тяхната изработка.

Ако желаете можете да разгледате нашият официален сайт за мебели по поръчка тук.


 

 

Приятно пазаруване в нашият Онлайн Магазин за Мебели и Обзавеждане за Дома !!!